Full-service nagelsalon

✔ Nagel analyse
✔ Kosteloos oud product verwijderen bij je nabehandeling*
✔ Gratis reparatie van een gesneuvelde nagel, tijdens je behandeling maar ook tussentijds
✔  Nazorg advies op maat

*Wanneer je set is geplaatst bij Lisette’s Nagelstyling of een vertrouwde salon.

Nieuwe klant

Bekijk hieronder de behandelingen en boek eenvoudig en online de behandeling die bij jou past.

Heb je nog product op je nagels van een andere salon?
Boek dan je gewenste behandeling + “Verwijderen onbekend product”.

Het komt helaas vaak voor dat ik nagels tegen kom in slechte conditie of zelfs met een verborgen bacteriële infectie. Ook zijn er merken te koop die niet getest worden op veiligheid – hierin is namelijk geen regulatie. Er zijn dus een tal van risico’s die ik als nagelstyliste kan tegenkomen en daarom voorzichtig te werk moet gaan.
In de boekingsvoorwaarden wordt uitgelegd welke risico’s er zijn voor ons beiden.

Weten of jouw nagelstylist voor mij bekend en betrouwbaar is? Check het via de pagina “Nagelstyliste Netwerk”.

Online booking

Het is alleen mogelijk om via de online agenda een afspraak in te plannen of te wijzigen.
De online agenda is altijd up-to-date.

Na het inplannen van je afspraak ontvang je per mail een bevestiging. Ook ontvang je een herinnering 48u voordat je afspraak plaats vind. Wanneer een afspraak je toch niet zo goed uitkomt, kun je deze zelf online verzetten of annuleren via de link in de mail.
Ben je je mail kwijt? Dan kan je via de online agenda je afspraken opvragen.

Welke styliste kies je?

Bij Lisette’s werken soms meerdere stylistes maar ook stagiaires en cursisten. Elke styliste heeft haar eigen skills en interesses. Je kiest de styliste uit op basis van de behandelingen die ze aanbied, stijl (bijv. nail art) en/of om persoonlijke redenen. Ook kan het zijn dat het qua beschikbare tijd of vakanties het beter uitkomt om bij een ander styliste aan tafel te schuiven.

Meet the team

LISETTE square

Lisette

Lisette is eigenaresse en NLQF gediplomeerd Allround Nagelstyliste. Lisette kan alles maar houdt zich het liefste bezig met korte nagels. Gel Manicure is haar expertise en houd van French Manicure en minimalistische nail art (less is more!).

ELINA square

Elina

Elina loopt momenteel stage vanuit de opleiding Allround Schoonheidsspecialist MBO3. Haar interesse binnen het vakgebied ligt echter bij nagelstyling en wil hierin graag verder. Je kan bij haar tijdelijk met 50% korting je behandeling boeken voor een klassieke manicure en gel manicure.

Nail menu

MANICURE
Nagels worden in vorm gevijld en velletjes op en rondom de nagel worden verwijderd. Deze manicure is altijd inclusief IBX welke de nagels van binnenuit versterkt en herstelt waardoor ze sterk aanvoelen en niet zomaar zullen inscheuren.

30 min

€ 30,00

NAGELLAK MANICURE
Eenmalig of af en toe eens mooie nagels? Nagellak blijft ongeveer 1 week mooi en met de Quick Dry Drops zijn je nagels stoot-droog binnen 10 minuten. Inclusief nagelverzorging en vorm vijlen.

45 min

€ 40,00

GEL MANICURE
Korte nagels gelakt met een semi-transparante of dekkende kleur waarbij een passende basecoat word gekozen van flexibel tot stevig.

75 min

€ 50,00

NAIL ART MANICURE
Gel manicure gecombineerd met minimal nail art, french manicure, babyboom of glitter/colorboom. Check Lisette’s Pinterest bord om de mogelijkheden te bekijken en inspiratie op te doen.

90 min

€ 60,00

COSMETISCH PEDICURE
Teennagels gelakt met nagellak of gelpolish (keuze uit semi-transparante en dekkende kleuren).
Alleen geschikt voor gezonde nagels, medische aandoeningen zoals schimmel of eelt worden niet gelakt of behandeld.

120 min

€ 90,00

EXTENSIONS – Momenteel niet te boeken
Direct langere nagels d.m.v. sjablonen (hard gel of acrylgel) of full coverage tips (soft gel). Keuze uit semi-transparante of dekkende kleur gelpolish.

105 min

€ 80,00

EXTENSION + NAIL ART Momenteel niet te boeken
Keuze uit minimal nail art, french manicure, babyboom of glitter/colorboom. Check Lisette’s Pinterest bord om de mogelijkheden te bekijken en inspiratie op te doen.

120 min

€ 90,00

Wellness add-on

Sluit je manicure af met ontspanning en intense verzorging

Verzorging met AU Drench complex
Hand- en onderarm massage
Warme handdoek

KEUZE HULP

Korte nagels

Wil jij je nagels kort houden of ietsje laten groeien? Dan is de Gel Manicure perfect voor jou. Meestal word er een stevige basegel (biab) gebruikt zodat je 3 tot 4 week kan genieten van je manicure. Worden je nagels je te lang? Dan is het zelfs mogelijk deze zonder schade zelf tussentijds korter te vijlen.

Medium lengte

Heb je nu korte nagels en wil je graag langere nagels maar niet super lang? Dan zou ik adviseren te beginnen met een Gel Manicure. Nagels groeien sneller dan je misschien zou verwachten + op deze manier kun je ook wennen aan je steeds langer wordende nagels.

Lange nagels

Niet wachten tot je nagels vanzelf lang zijn? Dan gaan we ze verlengen zodat ze direct een stuk langer zijn. Hiervoor kies je de behandeling Extensions. De verlenging wordt gezet d.m.v. sjablonen, deze “papieren malletjes” worden onder de witte rand van je nagel geplaatst zodat deze perfect aansluit.

Lisette's werk:

Veel gestelde vragen

Tijdens je eerste afspraak word er gekeken naar de staat en conditie van je nagels. Daarna gaan we de gewenste behandeling uitvoeren tenzij er uitgeweken moet worden omdat je bijvoorbeeld nagels bijt of onder medische behandeling bent.

Het is beter om zonder product op je nagels naar je eerste afspraak te komen. Als je nog product (van jezelf of een andere salon) op je nagels hebt, dien je de behandeling “verwijderen onbekend product” aan je afspraak toe te voegen dit i.v.m. mogelijke risico’s. In de boekingsvoorwaarden wordt uitgelegd welke risico’s er zijn voor ons beiden. Probeer niet zelf het product los te trekken/pulken, bij schade hierdoor kan er geen garantie gegeven worden op de draagtijd en bij ergere schade kan zelfs geen product geplaatst worden. Neem contact op als je hierover twijfels hebt, ik help je graag verder.

Na ongeveer 3 tot 4 weken zijn je kunstnagels toe aan verfrissing. Het oude product wordt kosteloos* gedeeltelijk of in z’n geheel verwijderd, waarna je een nieuwe kleur kan uitkiezen. Indien nodig wordt je gesneuvelde of ingescheurde nagel gerepareerd.

Je kiest voor een nabehandeling altijd ‘Gel Manicure’ – ook wanneer je extensions hebt laten zetten. Je hoeft extensions niet telkens opnieuw te laten plaatsen, want je eigen nagels groeien ondertussen ook.

In de salon kun je betalen per mobiel bankieren of contant. Er is geen pin automaat aanwezig. Ook is het mogelijk om vooraf online te betalen bij het boeken van je afspraak.

Wanneer het gaat om een gescheurde of gesnuevelde nagel word deze kosteloos gerapeerd of verleng. Wanneer er een beschadiging of risico (bijv. groene nagel) geconstateerd word kan het zijn dat je behandeling word omgeboekt naar een herstellende behandeling, eventueel alleen voor die ene nagel.
Neem contact op bij twijfel.

Gel Manicure vanaf 16 jaar. Extensions vanaf 18 jaar. Nagels van jongere meiden zijn nog in de groei (tot ca. 24 jaar – net als de rest van het lichaam) en daarom vaak ook zwakker en meer fragiel. Ook moeten deze nagels allerlei hormoonschommelingen doormaken welke van sterke invloed is op de nagels en dus het kunstproduct – beschadiging hierdoor kan permanent zijn (!).

Bij Lisette’s wordt het net even anders gedaan en met succes. Er word gefocust op herstel in plaats van direct mooie kunstnagels, herstel zorgt namelijk voor langere termijn oplossing.

Gebeten nagels moeten beschouwd worden als beschadigde nagels/nail untis. Het nagelbed en andere delen van de nail unit liggen bloot, zijn beschadigd of zelfs niet meer aanwezig. Het is een proces van helen – wat erg snel kan gaan 😉
Bij voorkeur starten we een traject met IBX Manicure en kijken we per behandeling/week hoe het gaat met je nagels – en met jou. Uiteindelijk gaan we over naar een Gel Manicure (als je dit al wilt) en misschien is het direct al mogelijk. Het is maatwerk en teamwork. Je zou vooraf een foto kunnen sturen zodat er een inschatting gemaakt kan worden.

Waarom plaats je niet direct gelnagels?
No offense pls 🙂 – nagelbijten valt onder een tic of verslaving; alles moet eraf, geen haakjes, geen witte rand (lengte), geen velletjes. Product op je nagels lijkt misschien direct mooi maar in no time wil je ze er af knabbelen omdat je het gewoonweg niet gewend bent. Zonde van je geld + je nagels raken extra beschadigd. Nog een bijkomstigheid: gel/acryl zit vol allergenen en je huid heeft ongeveer 4-6 week nodig om volledig te herstellen. Allergenen op een open/beschadigde/herstellende huid plaatsen zorgt voor ontstekingsreactie, die moeten we echt vermijden want een allergie op acrylaat heeft ook invloed op eventuele toekomstige protheses (kunstgebit/heup/knie etc.). Daarom word er pas product geplaats als de nagels/nail units in goede conditie zijn.

De huid rondom je nagel werkt als een barricade tegen vuil en bacteriën. Vuist regel is: hoe langer de nagelriem, hoe meer je nagel deze veiligheid zoekt.

Bij Lisette’s Nagelstyling word alleen een veilige manicure uitgevoerd: de nagels worden voorbereid op product applicatie met geschikte tools en er worden er alleen velletjes van de huid weggeknipt die los zitten of waar je anders aan zou gaan pulken. Bij een electrische/russische/britse manicure word de huid dusdanig bewerkt dat het infectie gevaar kan opleveren, plus de huid/nagelriem voelt zich aangevallen en zal met een eeltlaagje terug groeien – of zelfs op lange termijn met littekenweefsel.

Mooie nagelriemen krijg je van juiste verzorging. Het beste product voor huid en nagels is een olie op natuurlijke basis. Wat is sommige gevallen ook kan helpen is laten van bepaalde handelingen, zoals overmatig gebruik van desinfectie of schoonmaken zonder handschoenen. Chemicaliën (voornamelijk bleek/chloor) zijn van sterkte invloed op huid en nagels, maar ook juwelen!

Hoe graag ik ook bij iedereen de mooiste nagels zou willen maken die goed blijven zitten voor zo’n 3-4 weken, zijn er ook factoren die van negatieve invloed kunnen zijn zoals: hormonen, stress, te droge nagelplaat, ziekte of leefstijl (denk in dagelijkse bezigheden).

De interesse en stijl voor nail art is afhankelijk per stylist. Lisette’s Nagelstyling heeft daarom een eigen Pinterest bord waar je inspiratie op kan doen. Een link hiervan vind je ook terug in de mail van je afspraakbevestiging wanneer je voor de optie ‘nail art’ hebt gekozen.

Wanneer je zelf een idee hebt gevonden, graag wel even overleggen op voorhand om te zien of dit ook daadwerkelijk mogelijk is. Dit kan via Instagram en WhatsApp.

Bij een cosmetische pedicure worden enkel de nagels in vorm/korter gevijld en gelakt. Dit kan enkel met voeten die geen medische aandoeningen heeft zoals schimmel, eelt of ingroeiende nagels. Wel kan schimmel getest en behandeld worden, maar word nooit gelakt (of gevijld). Hierover zijn meningen verdeeld, als nagelstylist word ons geleerd niet over een schimmel (of bacterie) heen te lakken want daarmee sluit je het op en kan deze zich uitbreiden.

Een verkleurde nagel is niet per definitie geïnfecteerd met schimmel, het kan ook komen door trauma of druk (krappe schoenen). Heb je twijfels over je verkleurde nagel, neem dan eerst contact op voor je een afspraak boekt.

Boek online je behandeling, hiervan ontvang je per mail direct een bevestiging.
Check ook je spambox.

Zijn gelnagels gevaarlijk?

UV-lamp veroorzaakt geen huidkanker.
In een recent onderzoek dat de media veroverd wordt beweerd dat dit het geval is, maar dit onderzoek is niet volgens conform uitgevoerd. In 2010 is er uitgebreid onderzoek gedaan naar het effect van UV-lampen waaruit blijkt dat dit niet schadelijk is.
Bron: https://schoonscientific.com/

Allergische reactie op acrylnagels?
Lang verhaal kort: als er correct gewerkt wordt, is de kans op een irritatie of allergie nihil.
Er zijn veel factoren tijdens een behandeling die invloed hebben op irritaties o.a.: knippen van nagelriemen, opruwen/dunner vijlen van de nagelplaat, knoeien met gellak of vloeistoffen, undercure en gebruik van een onveilig product/merk.
Een goed geschoolde nagelstylist werkt netjes, met veilige en geteste producten en weet een allergie te voorkomen.
Bron: https://nailknowledge.org/
YouTube video (NL): https://www.youtube.com/watch?v=QEYT6P5q9zc&t=3s

Meer weten?
Neem een kijkje op het openbare Facebook profiel van Doug Schoon. Daar word beknopt en overzichtelijk vertelt over de verschillende aspecten in het nagelvak.
https://www.facebook.com/doug.schoon

Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
eu_cookies_bar
eu_cookies_bar_block

Privacy Policy

What information do we collect?

We collect information from you when you register on our site or place an order. When ordering or registering on our site, as appropriate, you may be asked to enter your: name, e-mail address or mailing address.

What do we use your information for?

Any of the information we collect from you may be used in one of the following ways: To personalize your experience (your information helps us to better respond to your individual needs) To improve our website (we continually strive to improve our website offerings based on the information and feedback we receive from you) To improve customer service (your information helps us to more effectively respond to your customer service requests and support needs) To process transactions Your information, whether public or private, will not be sold, exchanged, transferred, or given to any other company for any reason whatsoever, without your consent, other than for the express purpose of delivering the purchased product or service requested. To administer a contest, promotion, survey or other site feature To send periodic emails The email address you provide for order processing, will only be used to send you information and updates pertaining to your order.

How do we protect your information?

We implement a variety of security measures to maintain the safety of your personal information when you place an order or enter, submit, or access your personal information. We offer the use of a secure server. All supplied sensitive/credit information is transmitted via Secure Socket Layer (SSL) technology and then encrypted into our Payment gateway providers database only to be accessible by those authorized with special access rights to such systems, and are required to?keep the information confidential. After a transaction, your private information (credit cards, social security numbers, financials, etc.) will not be kept on file for more than 60 days.

Do we use cookies?

Yes (Cookies are small files that a site or its service provider transfers to your computers hard drive through your Web browser (if you allow) that enables the sites or service providers systems to recognize your browser and capture and remember certain information We use cookies to help us remember and process the items in your shopping cart, understand and save your preferences for future visits, keep track of advertisements and compile aggregate data about site traffic and site interaction so that we can offer better site experiences and tools in the future. We may contract with third-party service providers to assist us in better understanding our site visitors. These service providers are not permitted to use the information collected on our behalf except to help us conduct and improve our business. If you prefer, you can choose to have your computer warn you each time a cookie is being sent, or you can choose to turn off all cookies via your browser settings. Like most websites, if you turn your cookies off, some of our services may not function properly. However, you can still place orders by contacting customer service. Google Analytics We use Google Analytics on our sites for anonymous reporting of site usage and for advertising on the site. If you would like to opt-out of Google Analytics monitoring your behaviour on our sites please use this link (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/)

Do we disclose any information to outside parties?

We do not sell, trade, or otherwise transfer to outside parties your personally identifiable information. This does not include trusted third parties who assist us in operating our website, conducting our business, or servicing you, so long as those parties agree to keep this information confidential. We may also release your information when we believe release is appropriate to comply with the law, enforce our site policies, or protect ours or others rights, property, or safety. However, non-personally identifiable visitor information may be provided to other parties for marketing, advertising, or other uses.

Registration

The minimum information we need to register you is your name, email address and a password. We will ask you more questions for different services, including sales promotions. Unless we say otherwise, you have to answer all the registration questions. We may also ask some other, voluntary questions during registration for certain services (for example, professional networks) so we can gain a clearer understanding of who you are. This also allows us to personalise services for you. To assist us in our marketing, in addition to the data that you provide to us if you register, we may also obtain data from trusted third parties to help us understand what you might be interested in. This ‘profiling’ information is produced from a variety of sources, including publicly available data (such as the electoral roll) or from sources such as surveys and polls where you have given your permission for your data to be shared. You can choose not to have such data shared with the Guardian from these sources by logging into your account and changing the settings in the privacy section. After you have registered, and with your permission, we may send you emails we think may interest you. Newsletters may be personalised based on what you have been reading on theguardian.com. At any time you can decide not to receive these emails and will be able to ‘unsubscribe’. Logging in using social networking credentials If you log-in to our sites using a Facebook log-in, you are granting permission to Facebook to share your user details with us. This will include your name, email address, date of birth and location which will then be used to form a Guardian identity. You can also use your picture from Facebook as part of your profile. This will also allow us and Facebook to share your, networks, user ID and any other information you choose to share according to your Facebook account settings. If you remove the Guardian app from your Facebook settings, we will no longer have access to this information. If you log-in to our sites using a Google log-in, you grant permission to Google to share your user details with us. This will include your name, email address, date of birth, sex and location which we will then use to form a Guardian identity. You may use your picture from Google as part of your profile. This also allows us to share your networks, user ID and any other information you choose to share according to your Google account settings. If you remove the Guardian from your Google settings, we will no longer have access to this information. If you log-in to our sites using a twitter log-in, we receive your avatar (the small picture that appears next to your tweets) and twitter username.

Children’s Online Privacy Protection Act Compliance

We are in compliance with the requirements of COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), we do not collect any information from anyone under 13 years of age. Our website, products and services are all directed to people who are at least 13 years old or older.

Updating your personal information

We offer a ‘My details’ page (also known as Dashboard), where you can update your personal information at any time, and change your marketing preferences. You can get to this page from most pages on the site – simply click on the ‘My details’ link at the top of the screen when you are signed in.

Online Privacy Policy Only

This online privacy policy applies only to information collected through our website and not to information collected offline.

Your Consent

By using our site, you consent to our privacy policy.

Changes to our Privacy Policy

If we decide to change our privacy policy, we will post those changes on this page.
Save settings
Cookies settings